Update Cu o floare nu faci… piste de biciclete

  de G. Tomescu | 26 iunie 2015, 12:57 PM | Strada

  1

  Văzând de o vreme încoace panoul imens pe trotuarul din zona Podgoria ce anunță proiectul Regio numit „Amenajare piste de biciclete în municipiului Arad” (în valoare totală de 27.875.504, 40 lei!), panou plasat în mai multe locuri din oraș, de altfel… credeam că asta se va face: pistă de biciclete. Zilele trecute au și eliminat pietricelele de pe banda ce delimitează drumul de trotuarul dintre cele două treceri de pietoni, la Podgoria, dinspre str. Corneliu Coposu. Iar astăzi… ca să vezi:

  Au adus cu tractorul… flori!

  OK. Flori… foarte frumos. Dar pe când pistele de biciclete în valoare totală de 27.875.504, 40 lei?

  Pe panou scrie că finalizarea proiectului este stabilit pe data de 18 decembrie 2015. Deci, mai așteptăm…

  Unde o mai pui că Municipalitatea va desfășura, în această vară, o campanie de conștientizare a populației cu privire la beneficiile mersului pe bicicletă, arădenii fiind îndemnați să-și decoreze propriile biciclete?

  UPDATE: Curioși de rezultat, am verificat peste câteva ore minunăția de decorațiune florală. Și ce am găsit? O baltă mare și murdară pe trotuar și niște flori băgate-n noroi. Un „aranjament” floral fără pic de imaginație, o demonstrație a kitsch-ului cum nici în comunism n-am pomenit.

  În loc să se înfrumusețeze zona, întreaga „scenă” dă impresia că florile au crescut acolo alandala, dintr-o ghidușie a Naturii. Mai buruieni trebuia să adauge, ca să pară credibil…

  flori la podgo (1) flori la podgo (2) flori la podgo (3) flori la podgo (4) flori la podgo (5) flori la podgo (6)

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. OF,of.of…cum o dai cum nu o dai cu romanul tot nu-i bine! cel putin pe acea portiune sunt …flori.pe cand in zona Alfa-Str Marului…numai gunoie.peturi .doze de suc.de zona de colectare a fierului vechii unde a rasarit un nou Checheci si pista de biciclisti trece printre ei…dezastru ,nenorocire,ce nu as da sa vad pe acolo in loc de fum si funingine de cauciucuri arse si gunoie mocnid de fum aceste flori de care unii sunt nemultumiti…

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.