duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cu o echipă formată exclusiv din debutanți, CS Inoan Arad a încheiat primul campionat național din istoria clubului

  de Dan Lazăr | 16 martie 2024, 8:18 AM | Nădlac | Sport | Știri Arad

  0

  Final de Campionat Național de juniori II pentru CS Inoan Arad.

  „Am avut un an de competiție națională la care am participat cu sportivi doar din clubul nostru, toți debutanți, iar evoluția noastră a fost așa cum ne așteptam: onorabilă! Evident că era loc de mult mai bine, însă lipsa de experiență competițională la acest nivel a fost un factor decisiv în evoluțiile noastre. Clar am «crescut» de la meci la meci, am promovat handbaliști care au toate calitățile pentru a juca la nivel de mare performanță și în același timp am aruncat în luptă și sportivi de vârstă mică, cu reale perspective în viitor. Obiectivele clubului nostru au fost atinse, datorită faptului că unii dintre jucătorii noștri au deja oferte de a promova la alte cluburi. Ăsta e obiectivul primordial al clubului nostru: să promovăm jucătorii. Mulțumim băieți, avem încredere în voi în continuare și vă susținem necondiționat Mulțumim și părinților voștri care au crezut în voi și au investit în pregătirea și participarea voastră în acestă experiență a Campionatul Național de Juniori II”, declară prof. Adriana Inoan, președintele CS Inoan Arad.

  Clubul condus de fosta handbalistă de la FZ Tricolorul Arad, înființat în anul 2013, a încheiat pe ultimul loc seria vestică (Seria G), cu 14 eșecuri, 330 de golrui marcate și 518 goluri primite.

  HC Beldiman, în grupa „Valoare”, CS Victoria Nădlac, în „Speranță”

  Podiumul seriei a fost ocupat de: Poli Timișoara (28 pct.), LPS Oradea (22 pct.) și HC Beldiman Arad (20 pct.), toate calificate în grupele principale „Valoare”. O altă echipă arădeană, CS Victoria Nădlac a încheiat pe locul 6, cu un total de 6 puncte, urmând a juca în grupele principale Speranță”.
  În ultimul joc, CS Inoan a pierdut „acasă” cu LPS Bihorul Oradea, scor 28-47 (14-23).

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.