duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cu o bicicletă furată, un tânăr din Macea a pornit într-o noapte în „turneu” să fure și mai mult

  de Special Arad | 21 ianuarie 2020, 1:11 PM | Macea | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Polițiștii din Macea au identificat un tânăr de 24 de ani, din Macea, bănuit de mai multe furturi de pe raza localității.

  În urma cercetărilor, polițiștii au ajuns la următoarele concluzii: tânărul, în seara zilei de 7 ianuarie, ar fi pătruns în curtea unui imobil de pe raza localității, de unde ar fi sustras o bicicletă, cu care s-ar fi deplasat la un local din aceeași localitate de unde, prin forțarea ușii de acces ar fi furat aproximativ 3.900 de lei și o sticlă de alcool, după care ar fi plecat. În aceeași noapte, prin același mod de operare, tânărul ar fi pătruns într-o alimentară din Macea, de unde ar fi sustras bonuri de masă în valoare de 213 lei și și 635 de lei, abandonând bicicleta sustrasă.

  Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a tânărului, acesta fiind cercetat pentru furt calificat și distrugere.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.