marþi, 23 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Cu nouă procese verbale pe numele său, tot nu s-a oprit. Un bărbat a furat dintr-un lăcaș de cult de pe Andrei Mureșanu

  de Special Arad | 16 decembrie 2021, 3:15 PM | Știri Arad

  0

  În data de 11.12.2021, Direcția Generală Poliția Locală a luat cunoștință despre un furt survenit în aceeași zi, în incinta unui lăcaș de cult de pe strada Andrei Mureșanu. În baza descrierii oferite de personalul acestei locații, polițiștii locali l-au identificat pe prezumatul făptuitor drept M.M., tânăr originar din localitatea Sântana.

  Două zile mai târziu, în 14.12.2021, la orele 14:50, una dintre patrulele poliției locale l-a depistat pe prezumatul făptuitor în Piața Arenei și l-a condus la sediul D.G.P.L., de unde a fost preluat de un echipaj din cadrul IPJ Arad, care va efectua cercetările ce se impun, ca urmare a plângerii penale depuse de păgubiți.

  În ultimii doi ani, polițiștii locali i-au întocmit lui M.M. nouă procese-verbale de constatare și sancționare, majoritatea în baza Legea nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

  De asemenea, individul a fost preluat în repetate rânduri de polițiștii locali din imobile situate atât pe domeniul public, cât și privat, pe care le ocupa ilicit, împreună cu alte persoane din aceeași categorie.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.