luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cu miile de autocare spre Arena Națională. PSD îi spune „La mulți ani” lui Victor Ponta și-i face cadou candidatura la Președinția României

  de Alin Olteanu | 20 septembrie 2014, 10:42 AM | Naţional

  2

  Președintele PSD, premierul Victor Ponta, își va lansa candidatura la funcția de președinte al României sâmbătă, pe Arena Națională, la eveniment fiind așteptate, potrivit organizatorilor, aproximativ 70.000 de persoane, din toată țara. Accesul pe stadion va fi permis începând cu ora 14.00. Evenimentul de lansare va începe la ora 16.00 și va dura aproximativ o oră și jumătate. Gazonul va fi placat, astfel încât cei prezenți vor putea sta și în această zonă.

  Organizatorii au stabilit ca scena să fie montată în fața unei peluze, astfel încât gazonul, tribunele și peluza din față să poată fi folosite de către participanți.

  Evenimentul va debuta cu intonarea Imnului național și a Imnului partidului și va fi constituit efectiv din câteva discursuri. La eveniment este asteptat să participe și să rostească un discurs, așa cum a făcut de fiecare dată, și primarul Capitalei, Sorin Oprescu. Președintele PSD, candidatul la Președinție, va încheia, prin discursul său, evenimentul.

  Participanții la lansare vor avea acces în stadion în baza unor bilete care conțin indicații privind rândul și locul pe care îl vor ocupa, exact ca la meciurile de fotbal. Jurnaliștii care vor relata vor avea acces în baza unui ecuson de presa primit de la biroul de presa al partidului. Ca și participanții, și jurnaliștii primesc câte un bilet.

  Evenimentul de lansare a candidaturii este organizat chiar de ziua premierului, care împlinește, sâmbătă, 42 de ani. De asemenea, lansarea coincide și cu sărbătorile dedicate Zilelor Bucureștiului.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.