Tratamente bituminoase pe circa 60 de km de drumuri județene, în perioada imediat următoare

  de Special Arad | 11 August 2021, 2:27 PM | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Comunicat. Lucrările se vor executa pe DJ 708, pe un tronson de aproximativ 17 km, între localitățile Mădrigești și intersecția cu DN 79A, în localitatea Gurahonț. Un alt tronson care va intra în lucrări este cel de la ieșirea din Cartierul Sânnicolaul Mic spre Fântânele, Frumușeni, Aluniș, Zăbrani, inclusiv intrarea în localitatea Neudorf. Tronsonul final pe care vor avea loc lucrări de tratamente bituminoase va fi la ieșirea din orașul Lipova spre Ususău, Dorgoș și Zăbalț. Ultimele două tronsoane au lungimea acumulată de 41 km.

  „Tratamentele bituminoase ajută la protejarea suprafeței carosabile și îmbunătățesc condițiile de trafic și siguranța circulației. Aceste lucrări au rolul de a impermeabiliza infiltrațiile de apă care degradează suprafața drumului la acțiunea de îngheț – dezgheț, și mențin cel puțin 2 ani drumul în stare de viabilitate bună. În același timp, riscul apariției degradărilor este redus cu 90%”, a declarat Răzvan Cadar. Valoarea lucrărilor este de 1.645,112 lei fără TVA, iar fondurile sunt alocate din bugetul județului.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.