vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cu 172 km/h pe un drum județean și alte infracțiuni rutiere

  de Special Arad | 10 mai 2022, 10:59 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Imagine cu rol ilustrativ (foto: IPJ Arad)

  Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene, din cadrul Serviciului Rutier, au oprit un autoturism condus cu viteză pe D.J. 709, în afara localității Horia, de o tânără de 30 de ani, din Vladimirescu.

  Aparatul radar a înregistrat o viteză de 172 km/h, fiind depășită cu 82 km./h. viteza maximă admisă.

  Femeia a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

  În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au continuat acțiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum și pentru conștientizarea de către conducătorii auto a pericolelor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație, informează Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

  Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate peste 150 de  sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 70.000 de lei.

  Totodată, au fost reținute 9 permise de conducere și retrase 11 certificate de înmatriculare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.