vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  CSȘ Gloria a făcut plângere la poliție după ce un șofer necunoscut a rupt gardul arenei de Subcetate

  de Lucian Dănilă | 13 martie 2023, 7:42 PM | Sport

  0

  Am scris multe despre arenele de fotbal din cartierul Subcetate, arene administrate de CSȘ Gloria. Acum, însă, s-a întâmplat un fapt mai puțin obișnuit.

  Un șofer mai neîndemânatic (n.r. bănuim noi) nu a mai putut opri în parcarea din vecinătatea arenei și a rupt gardul împrejmuitor al acesteia.

  Intenționat sau nu, sâmbătă spre duminică, 11-12.03.2023, un autoturism a avariat gardul împrejmuitor recent renovat al bazei noastre de fotbal din cartierul Subcetate. Pentru că până acum vinovatul nu a semnalat accidentul, vă rugăm să ne ajutați la depistarea lui cu informații sau o distribuire.

  Mulțumim.

  PS – Pentru faptele constatate, conducerea CSS “Gloria” Arad a depus o plângere la Poliția Arad.”, a postat conducerea CSȘ Gloria Arad pe pagina de facebook.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.