CSM București a pierdut semifinala cu Gyor și va juca pentru locurile 3-4 în Champions league la handbal

  de Special Arad | 12 mai 2018, 6:08 PM | Sport

  0

  (foto: csmbucuresti.ro)

  CSM București a pierdut primul meci din Final Four-ul de la Budapesta, scor 20-26, în fața lui Gyor Audi ETO și va juca mâine finala mică.

  CSM București a resimțit din plin presiunea fanilor locali de pe arena “Laszlo Papp”. Începutul a fost unul dezastruos, presărat cu o mulțime de erori tehnice.

  Gyor a marcat 3 goluri consecutive, până când Neagu a luat o acțiune pe cont propriu, în minutul 10, și a înscris.

  Nici șansa nu a fost de partea bucureștencelor, bara fiind lovită de 6 ori în primele 30 de minute, o dată chiar din lovitura de la 7 metri, de Gullden. După primul time-out cerut de Per Johansson, jocul s-a echilibrat. Ajutată și de intervențiile lui Grubisic, CSM a intrat la cabine cu un deficit de doar două goluri.

  Defensiva “tigroaicelor” a fost cheia revenirii în debutul primei reprize. Grubisic a făcut minuni, intervenind salvator în 6 rânduri în primele 10 minute, păstrând poarta intactă timp de 7 minute. Lucrurile au luat o turnură neplăcută după timpul de odihnă cerut de Ambros Martin. Unguroaicele s-au apărat agresiv, au fost mai inspirate în defensivă și s-au desprins la 3 goluri cu 12 minute înaintea finalului.

  Finalul ne-a găsit atacând în 7, dar ratând din poziții excelente. Hagman a ratat singură cu Grimsbo, apoi a comis un fault sancționat cu 7 metri și a fost eliminată două minute. Kurtovic a fost singura armă eficientă în finalul meciului. Insuficient. Precipitarea a fost la ea acasă. Spațiile din apărare au fost imense, iar pasele nu și-au atins destinația.

  Sursa: GSP.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.