sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  CSM Arad vs. CSM Bistrița, duelul care ar putea decide bronzul în Superliga de tenis de masă feminin

  de Dan Lazăr | 17 ianuarie 2023, 4:54 PM | Sport | Topic special

  1

  CSM Arad și CSM Bistrița sunt, în 15 februarie, adversare pentru bronzul național în Superliga pe echipe la tenis de masă, au convenit să joace în primul meci al returului. Confruntarea de la Arad trebuia să se dispute în mod normal la început de ianuarie, dar cum jucătoarele de bază ale celor două formații, Alesia Sferlea și Adela Strună pe de o parte și Andreea Clapa pe de altă parte, au avut și vor avea și la final de ianuarie openuri și competiții internaționale în această perioadă, derby-ul al cărui rezultat va decide în mare măsură ocupanta locului 3 în acest sezon a fost „împins” la jumătatea lunii viitoare. Vă reamintim că în meciul tur, de la Bistrița, a fost 3-1 pentru arădence, care au nevoie de măcar două puncte pentru a-și apropia prezența pe podium.

  Cum raportul de forțe din Superligă se știe, Steaua și Careiul înfruntându-se pentru titlu, iar Dumbrăvița și Poli Iași pentru evitarea ultimului loc, e clar că de meciul din 15 februarie, ora 12, va depinde în mare măsură cine ia medalia de bronz în actuala stagiune. CSM Arad va juca și o zi mai târziu, pe 16 februarie, ora 11, tot în sala proprie, cu CSM Victoria Carei, ocupanta poziției a doua în clasament având-o în lot și pe ex-arădeanca Bernadett Balint.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.