CSM Arad a dominat Cupa României la tenis de masă. Andreea Fistyulof, aur la senioare

  de Dan Lazăr | 7 decembrie 2019, 10:41 PM | Sport

  0

  Cupa României la tenis de masă, categoria seniori, și-a desemnat, sâmbătă seara, câștigătorii, în urma competiției care s-a desfășurat la sala „UAV-M. Botez” din cartierul Micălaca. Andreea Fistyulof (CS Municipal Arad) și Alexandru Cazacu (CS Mioveni) au cucerit medaliile de aur, în urma finalelor câștigate cu un scor identic, 4-3.

  Aradul s-a mai bucurat și pentru medalia de argint a Anei Barbu, eleva lui Cristian Dodean fiind proaspăta câștigătoare a Cupei României la tineret.

  Iată podiumurile:

  Masculin:
  1 Alexandru Cazacu – CS Mioveni
  2 Paul Mladin – CS Topstar TT Constanța
  3 Daniel Simulescu – CS U Craiova
  3 Cristian Bogdan – CS U Craiova

  Feminin:
  1 Andreea Fistyulof – CSM Arad
  2 Cristina Ana Barbu – CSM Arad
  3 Daniela Bărzoi – SCM Gloria Buzău
  3 Mihaela Ilie – ACS Dumbrăvița

  Tineret Feminin:
  1. Ana Barbu – CSM Arad
  2. Daniel Bărzoi – SCM Gloria Buzău
  3. Irina Rus – CSM Arad
  3. Luiza Popescu – CSS Craiova

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.