marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  CS Inoan, de cinci ani în peisajul sportului arădean. Festivalul Național de baby-handbal, pe agenda clubului

  de Dan Lazăr | 19 noiembrie 2019, 1:11 PM | Sport

  0

  CS Inoan Arad, clubul care în această lună împlinește cinci ani de la inființare, se impune tot mai mult în peisajul sportului arădean, secțiile de handbal și fotbal având o bogată activitate. Apărut din pasiunea profesoarei Adriana Inoan (fostă handbalistă de performanță, în țară și străinătate), clubul arădean își propune ca misiune „să ofere educație prin sport”.

  A doua prezență

  Cu patru echipe (juniori masculin și feminin și seniori masculin și feminin) înscrise în reapărutul campionat județean de handbal, cu Cupa „Inoan” la handbal și fotbal, la orizont, proxima întrecere pe agenda clubului este Festivalul Național de Baby-handbal 2019, care se va desfășura la Băile Herculane, în perioada 21-24 noiembrie. Organizat de FRH (responsabil Steluța Luca), la acest eveniment participă copii născuți în anul 2010 și mai mici, având loc competiții pentru echipe feminine, masculine și mixte.
  Alături de CS Inoan, care participă pentru a doua oară la un astfel de festival, Aradul mai este reprezentat de HC Beldiman.

  69748762 539069870174746 3818059659370037248 n

  Participante la Festival

  Echipe participante: CS INOAN ARAD, ACS VIPERS DEVA; SCM POLI ACADEMIA TIMIȘOARA; CS MUNCITORESC  REȘIȚA; ACS ALPHA ORADEA; CSS BANATUL TIMIȘOARA; ACS BĂILE HERCULANE; HC BELDIMAN ARAD; CSS HUNEDOARA; ACS SOȚII JUNIOR’S LUPENI; CSM PLOIEȘTI; LPS BANATUL TIMIȘOARA; ACS LEU GIARMATA; CSS DROBETA TURNU SEVERIN; CS PHONIX BUZIAȘ; CSC ILIA; CSS SIBIU; LPS CETATE DEVA; ACS TRANSILVANIA BRAȘOV; VOINȚA BILED; ACS DOMINICII MOSNIȚA NOUĂ; ACS GOLDEN KIDS BOCȘA; CS GIROC CHISODA; CS OLIMPIC TURNU SEVERIN.

  72172006 628555081014449 18381747062308864 n

  Viziunea CS Inoan

  „Înscrieri pentru copiii dornici să practice sportul, la disciplinele handbal și fotbal pe teren redus. Selecția începe cu vârsta de 4 ani și suntem adepții sportului pentru toți, nu folosim la acest nivel de varsta cuvântul «performanță»… exclus! Învățăm, descoperim, încurajăm, ajutăm, îndrumăm, ne jucăm, ne dezvoltăm armonios… sunt câteva dintre principiile noastre de instruire cu copiii. PERFORMANȚA se face de la 14 ani +… cine vă spune altceva… vă minte. Iar noi chiar știm ce înseamnă performanța, și respectăm asta. Așa că dragi părinți dacă doriți ca și copiii voștri să beneficieze de «principiile» noastre, vă așteptăm cu brațele deschise la sala de antrenament. Copiii formați în cadrul clubului au posibilitatea de a practica handbalul și la nivel de seniori, odată cu înființarea în 2019 a celor două echipe de seniori ale clubului nostru. Iar juniorii cu calități deosebite sunt îndrumați spre Centrele Naționale și cluburi de excelență din țară”, sunt cuvintele de descriere al țelului CS Inoan, ce apar pe pagina de socializare a clubului.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.