Cruzimea „Bestiei de la Buteni” a înfuriat toată România. Vezi ce reacții au avut Delia Matache sau Mihai Bendeac

  de Andrei Fuliaș | 9 January 2017, 4:44 PM | Buteni | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  Știri Arad. Incindentul petrecut în aceste zile în comuna Buteni, județul Arad, unde un tânăr și-a folosit câinele din rasa Pit Bull pentru a ucide alte animale a stârnit sute de mii de reacții la nivelul întregii țări.

  Incindentul a fost postat pe Facebook de către mai multe persoane și apoi rostogolit pe rețeaua de socializare de către zeci de mii de utilizatori, iar comentariile au fost și ele cu miile.

  CITEȘTE ȘI: UPDATE 3 – Măsuri dure luate de Poliția Română și de Poliția Animalelor împotriva „Bestiei de la Buteni”. Cazul a fost preluat și de Procuratură

  postare-alin-brancus

  postare-daniel-nicolaina

  postare-sergiu-vasilescu

  Printre cei care au distribuit acele postări s-au numărat și vedete precum cântăreața Delia Matache sau actorul Mihai Bendeac, iar reacțiile acestora le puteți vedea mai jos.

  postare-delia

   

  postare-bendeac

  Au fost și mai multe Asociații de tip ONG care au distribuit aceste postări și care se ocupă cu îngrijirea animalelor sărmane rămase pe stradă.

  Totodată, peste 80.000 de persoane au citit până acum articolul publicat de Special Arad, cu update-urile de rigoare. Același articol a fost preluat și de către alte publicații, locale și naționale.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.