Cruzime fără margini. Un cal a fost târât de un camion, pe străzile Aradului, apoi lovit cu picioarele | Video

  de Raluca Medeleanu | 25 mai 2019, 5:26 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  3

  Un incident înfiorător a fost observat vineri seara, pe o stradă din municipiu. În jurul orei 23:00, un șofer a observat cum un cal, legat de un camion, a fost efectiv târât pe drum. La un moment dat, camionul a oprit, au fost pornite avariile, iar din el a coborât un bărbat, vizibil supărat pe cal că nu mai rezistă la drum. După ce a scuturat puțin animalul și l-a tras de coadă, a început să dea cu picioarele în el, fără nicio urmă de compasiune.

  Șoferul – martor ocular, a început să filmeze scenele, nevenindu-i să creadă cu câtă cruzime se poartă bărbatul cu bietul animal prăbușit.

  „Dar de ce filmați?”, a strigat o femeie către șofer.

  „Dar cum să nu filmez, doamnă?! Vi se pare normal?”, ripostează acesta.

  Femeia i-a reproșat apoi arădeanului care filma că animalul doar ce căzuse, însă acesta i-a răspuns revoltat: „Cum a picat, că-l trage de 5 km?!”.

  Nu cunoaștem ce a urmat apoi, dacă oamenii respectivi care dețineau calul au fost sancționați în vreun fel. Tocmai pe această cale dorim să tragem un semnal de alarmă către organele abilitate, mai ales că în video se pot desluși cu ușurință și numerele de înmatriculare a camionului.

  Vom reveni cu amănunte, în măsura în care vom afla mai multe detalii.

  Videoclipul se găsește AICI. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Este revoltătoare această atitudine a acestui cretin care a putut chinui acest animal nevinovat.Cate animale trebuie să mai suporte cruzimile creștinilor si cand se va lua atitudine asupra lor bestii caci oameni nu se pot numi.Chiar nu se sesizează nimeni sau nu este important dacă este vorba despre un biet animal nevinovat.In ce țara dracului trăim?

   +9 voturi
   +1
   -1
   • În Romania … țara tuturor posibilităților. Dacă „așii volanul” nu au milă și respect față de alți oameni, în momentul în care-și așează comod curul, într-un BMW, atunci de ce te aștepți ca o „manivelă” și consoarta-i analfabetă să aibă compasiune și respect față de „… doar un Cal”. Dar ce mie mi se pare extrem de grav este că pentru asemenea evenimente și cele trei accidente cu bicicliști de sâmbătă, nu iese nimeni în stradă. De zece ani cerem piste de biciclete pentru un trafic velo în siguranță. Ce ne-au dat??? O flegmă de șmecheri pe obrajii tuturor!!! … și mai se și laudă cu realizarea nerealizării, debitând minciuna cu sute km de piste de biciclete.

    +4 voturi
    +1
    -1
  2. …pe organele abilitate le doare-n paispe! N-are treaba Politia frate cu d’astia! UN SINGUR POLITIST DACA ISI FACEA TREABA GUNOIU ALA DIN POZA ERA CEL PUTIN AMENDAT! UN SINGUR POLITIST!

   Da’ sariti pe noi si ne acuzati cand generalizam! O facem pt ca ASTIA SUNTETI!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.