vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cruzime fără margini! I-a smuls fiicei vitrege limba cu cleștele și i-a tăiat-o cu foarfeca

  de Special Arad | 14 iulie 2015, 4:41 PM | Internaţional

  0

  Caz groaznic într-un sat din Republica Moldova. Un bărbat din Briceni a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru violență în familie. Potrivit Procuraturii din Briceni, acesta maltrata copiii concubinei sale, făcându-le tăieturi pe brațe sau forțându-i să-și bea sângele.

  S-a întâmplat în luna februarie a anului trecut, în satul Berlinţi. Pentru a o pedepsi pe una dintre fiicele sale vitregi, în vârstă de numai 8 ani, pentru că aceasta s-ar fi plâns la şcoală că o bate, bărbatul i-a tras minorei limba cu un cleşte, apoi i-a tăiat cu o foarfecă o porțiune din organ, scrie mariustuca.ro.

  Procurorii din raionul Briceni susțin că, începînd cu anul 2013, din momentul în care inculpatul a început să aibă o relație cu mama copiilor, acesta sistematic maltrata minorii, prin aplicarea loviturilor cu diverse obiecte sau le impunea să mănânce hrană alterată.

  Mai mult, pentru că minorii îți desenaseră pe mâini desene, bărbatul le-a tăiat porțiuni din piele, apoi i-a obligat să bea sîngele de la plagă. Anchetatorii spun că mama copiilor știa la ce chinuri sunt supuși micuții de concubin, însă nu a făcut nimic pentru a-i proteja, scrie mariustuca.ro.

  Femeia a fost decăzută din drepturile părinteşti, tutela copiilor fiind dată bunicului acestora.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.