„Croma(n)tisme” la Atrium, expoziția absolvenților cursului Foto Club Arad

  de Special Arad | 19 iunie 2019, 1:16 PM | Cultură

  0

  Asociația Foto Club Arad în parteneriat cu Atrium Mall vă invită vineri, 21 iunie 2019, ora 18, la deschiderea unui salon de fotografie cu titlul CROMA(N)TISME. La sala de expoziții de la etajul 2 din Atrium Mall vor fi prezentate 50 de imagini realizate de către absolvenții cursului autorizat de specializare în fotografie organizat de asociație.

  Cei zece autori sunt: Adriana Buliga, Alexandru Streinu, Sorin Botizan, Călin Cândea, Ioan Decean, Marius Buță, Miriana Iolu, Diana Neamțu, Violeta Czeitler, Alexandru Gaboran.

  Temele și subiectele surprinse în imagini de fiecare dintre absolvenți arată puțin și din personalitatea lor.

  „Deși câțiva dintre ei sunt încă la început de drum în acest domeniu sunt sigur că se vor dezvolta și perfecționa în anii ce vor veni. Felicitări celor care au avut … curaj să arate publicului arădean fotografiile deosebite realizate până acum!”, spune Mircea Boran, președintele Foto Club Arad.

  Cu ocazia acestui eveniment vor fi oferite diplome celor mai noi absolvenți ai cursului amintit mai sus.

  „Asociația noastră organizează în continuare cursuri autorizate de fotografie, dar și cursuri de inițiere adulți precum și altele, gratuite, pentru copii. Încă se mai găsesc câteva locuri pentru cei care doresc să afle o parte din … tainele fotografiei”, precizează Mircea Boran.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.