Crișul Chișineu-Criș are rivale din Constanța, Neamț și Prahova în cadrul barajului de promovare în Liga Florilor

  CSU Neptun Constanța (locul 1 în seria B), HCF Piatra Neamț (locul 2 în seria A) şi Activ Prahova Ploiești (locul 2 în seria C) sunt adversarele handbalistelor de la Crișul Chișineu-Criș într-una din grupele barajului de promovare în Liga Națională.

  Consiliul de Administrație al FRH a decis marți modalitatea de desfășurare a turneelor de promovare în Liga Națională, conform Handbalmania.ro. Practic, este vorba despre o comasare a turneelor semifinale și a celor finale într-unul singur. Echipele vor fi împărțite în câte 2 grupe de 4 și vor juca fiecare cu fiecare. Primele două clasate din fiecare grupă se vor întâlni încrucișat în semifinale. La feminin sunt disponibile 3 locuri pentru accederea în primul eșalon, iar la masculin 2.

  Iată componența grupelor la feminin:

  Grupa 1: CSM Galați, Dacia Mioveni, CSU Știința București, CSM Tg. Mureș.

  Grupa 2: CSU Neptun Constanța, Crișul Chișineu-Criș, HCF Piatra Neamț, Activ Prahova Ploiești.

  În ceea ce privește jucătorii care vor avea drept de joc la aceste turnee FRH a decis: jucătorii aflați sub contract la data disputării turneelor vor avea drept de joc. În cazul celor cărora le-au expirat contractele, cluburile le pot prelungi, însă pe minim 1 an.

  Cluburile trebuie să anunțe până pe 15 iulie dacă participă sau nu la turneele de promovare.

  Crișul a reluat de marți, 9 iunie, antrenamentele.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.