vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Crișul Chișineu-Criș are rivale din Constanța, Neamț și Prahova în cadrul barajului de promovare în Liga Florilor

  CSU Neptun Constanța (locul 1 în seria B), HCF Piatra Neamț (locul 2 în seria A) şi Activ Prahova Ploiești (locul 2 în seria C) sunt adversarele handbalistelor de la Crișul Chișineu-Criș într-una din grupele barajului de promovare în Liga Națională.

  Consiliul de Administrație al FRH a decis marți modalitatea de desfășurare a turneelor de promovare în Liga Națională, conform Handbalmania.ro. Practic, este vorba despre o comasare a turneelor semifinale și a celor finale într-unul singur. Echipele vor fi împărțite în câte 2 grupe de 4 și vor juca fiecare cu fiecare. Primele două clasate din fiecare grupă se vor întâlni încrucișat în semifinale. La feminin sunt disponibile 3 locuri pentru accederea în primul eșalon, iar la masculin 2.

  Iată componența grupelor la feminin:

  Grupa 1: CSM Galați, Dacia Mioveni, CSU Știința București, CSM Tg. Mureș.

  Grupa 2: CSU Neptun Constanța, Crișul Chișineu-Criș, HCF Piatra Neamț, Activ Prahova Ploiești.

  În ceea ce privește jucătorii care vor avea drept de joc la aceste turnee FRH a decis: jucătorii aflați sub contract la data disputării turneelor vor avea drept de joc. În cazul celor cărora le-au expirat contractele, cluburile le pot prelungi, însă pe minim 1 an.

  Cluburile trebuie să anunțe până pe 15 iulie dacă participă sau nu la turneele de promovare.

  Crișul a reluat de marți, 9 iunie, antrenamentele.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.