Crișul Ch. Criș se poate considera promovată în prima ligă de handbal feminin! Cinci echipe pentru patru locuri promovabile, însă HCF Piatra Neamț are mari probleme de lot

  Județul nostru poate, în mare măsură, să bifeze o nouă promovare în prima ligă în sezonul 2019-2020, după cea a fotbaliștilor de la UTA, a fotbalistelor de la Piroș Security și a voleibaliștilor de la ProVolei (ultimii au spus însă „pas”).

  Handbalistele Crișului au toate șansele să joace în sezonul viitor în Liga Florilor. Astfel, turneul de promovare prevăzut să se desfășoare la Cheile Grădiștei, în primă fază la finalul lunii august, apoi în prima săptămână din septembrie, a fost reprogramat, la Sf. Gheorghe (7-11 septembrie). Acesta este însă incert, după ce Știința București s-a retras, astfel că în competiție au mai rămas cinci echipe pentru patru locuri: CSM Galați, Dacia Mioveni, Crișul Chișineu-Criș, Activ Ploiești și HCF Piatra Neamț. FRH a solicitat însă grupării de la poalele Pietricicăi un nou punct de vedere în privința promovării, având în vedere că nu dispune de un lot cu care ar putea face față în Liga Florilor și probabil nici de un buget adecvat.

  Anunțul oficial al FRH

  „Se aprobă în unanimitate ca Turneul de promovare-masculin, să se joace în sistemul „fiecare cu fiecare”, iar Turneul de promovare-feminin să se joace în sistemul „fiecare cu fiecare” dacă sunt 5 echipe participante, respectiv nedisputarea turneului, cu tragere la sorți pentru locul de promovare ocupat, dacă rămân 4 echipe care confirmă participarea la turneu.”

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.