Update Cristina Neagu – prima jucătoare din istoria handbalului care primește de trei ori „balonul de aur”

  de Special Arad | 17 martie 2017, 7:28 AM | Sport

  0

  Cristina Neagu, interul stânga al României, a fost desemnată pentru a doua oară la rând și pentru a treia oară în carieră jucătoarea anului de Federația Internațională de Handbal.

  Handbalista de 29 de ani a semnat recent un contract cu CSM București și va reveni în țară la finalul acestui sezon, după trei sezoane petrecute la Buducnost.

  Celelalte nominalizate au fost Nora Mork (Norvegia), Nycke Groot (Olanda), Isabelle Gullden (Suedia) și Kari Grimsbo (Norvegia).

  UPDATE

  După ce a devenit prima jucătoare din istoria handbalului care primește de trei ori distincția de “cea mai bună handbalistă a lumii”, Cristina Neagu a declarat că ar da toate premiile individuale pentru o medalie de aur câștigată la națională.

  “Anul acesta am avut emoții. Sincer e un sentiment mult mai frumos să primesc vestea așa. Aștept să primesc și trofeul din 2015, pentru că încă nu l-am primit.

  Paralela cu fotbalul mă depășește de fiecare dată, nu-mi place comparația asta. Sunt singura jucătoare din istorie care a primit de 3 ori premiul acesta. Dar aș da toate victoriile individuale pentru o medalie de aur cu echipa națională. Eu încă am speranțe foarte mari în ceea ce privește echipa națională”, a spus handbalista de 29 de ani la TV Digi Sport.

  În ceea ce privește discuțiile legate de salariul de la CSM București, plătit din bani publici, Cristina Neagu s-a declarat dezamăgită de o parte a comentariilor.

  “Au fost niște discuții care m-au dezamăgit pe alocuri. Discuțiile legate de salariul meu nu sunt adevărate, am un salariu normal, apropiat de ce câștig în acest moment.

  Nu am auzit astfel de discuții în Muntenegru, nu am venit să cheltui banii publici. De foarte mult timp oamenii îmi trimit mesaje și mă roagă să mă întorc acasă”, a concluzionat Cristina Neagu.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.