Răzvan Cadar: „Fondurile europene sunt principala sursă de finanțare pentru drumurile județene”

  de - | 22 February 2022, 12:50 PM | Comunicate contra cost

  0

  Principalele investiții în drumurile județene vor fi realizate din fonduri europene, susține secretarul general PNL Arad, vicepreședintele Consiliului Județean Răzvan Cadar. 

  „Cel mai mare proiect la care suntem parteneri, drumul expres Arad – Oradea și drumuri județene, centura de sud-est și Arad – Șiria – Pâncota – Buteni au ca sursă de finanțare fondurile europene. Ieri am participat la recepția drumului Curtici-Macea-Sânmartin, parte a modernizării rețelei de drumuri din apropierea frontierei, care vor conecta mai bine orașele Curtici și Chișineu Criș, toate lucrări realizate din fonduri europene”, a spus Răzvan Cadar în cadrul conferinței de presă PNL Arad.

  Consiliul Județean Arad a construit un buget în care investițiile au cea mai mare pondere. Din bugetul de investiții, drumurile sunt o prioritate.

  „În total, pentru lucrări și întreținere vom orienta 227 de milioane de lei spre drumurile județene. Pe lângă fondurile europene, care reprezintă principala sursă de finanțare, am alocat sume importante din fonduri proprii și vom folosi programele naționale, mă refer la Anghel Saligny. Investițiile în drumuri sunt o prioritate pentru că astfel contribuim la siguranța în trafic, ajutăm economia și contribuim la crearea și menținerea locurilor de muncă”, a declarat Răzvan Cadar.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.