joi, 22 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Cristiano Ronaldo scapă de judecată. Acuzațiile de viol au fost respinse

  de Special Arad | 12 iunie 2022, 1:18 PM | Sport

  1

  Judecătoarea Jennifer Dorsey, de la un tribunal din Nevada, a clasat plângerea în civil pentru viol depusă împotriva portughezului Cristiano Ronaldo, la trei ani după încetarea urmărilor în penal, scrie Adevărul.

  Kathryn Mayorga, fost model american, l-a acuzat pe fotbalist că a violat-o în 2009, la Las Vegas. Jucătorul a negat mereu acuzaţiile, anunţă news.ro.

  În 2019, justiţia americană a decis ca, din lipsă de dovezi, să renunţe la inculparea lui Ronaldo.

  Femeia ar fi ajuns în 2010 la o înţelegere cu sportivul în afara instanţei, însă apoi ea a vrut mai mult de 375.000 de dolari.

  Judecătoarea Jennifer Dorsey a respins cazul, vineri, acuzându-l pe avocatul lui Mayorga, Leslie Mark Stovall, că a dat dovadă de rea credinţă şi a folosit documente obţinute ilegal în care erau detaliate discuţiile dintre Ronaldo şi avocaţii săi. Dorsey a precizat că acest lucru a afectat profund dosarul.

  Clasarea cazului, fără să mai existe opţiunea altei plângeri, este o decizie dură, dar Ronaldo a avut de suferit din cauza comportamentului lui Stovall, a subliniat Dorsey.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.