Cristiano Ronaldo s-a dus la Londra, la Turneul Campionilor. Cât a cheltuit pe două sticle de vin?

  de - | 16 noiembrie 2018, 8:11 AM | Monden

  0

  Cristiano Ronaldo şi soţia sa, Georgina, au fost la Londra, unde au urmărit două meciuri de la Turneul Campionilor. Ei au sărbătorit şi prima zi de naştere a fetiţei lor. Cei doi îndrăgostiţi au mers la un restaurant exclusivist din Londra unde au comandat două sticle de vin.

  Ziariştii din Marea Britanie au aflat că fotbalistul lui Juventus Torino a achitat 27.000 de lire sterline pe cele două sticle de vin pe care le-a comandat.  Una dintre ele a costat 18.000 de lire, cea mai scumpă sticlă de vin din lume, în timp ce a doua a fost ceva mai „modestă”, doar 9.000 de lire.

  „A fost prima aniversare pentru Alana Martina, fata lor, şi au sărbătorit acest eveniment cu stil. Au băut aproape două pahare fiecare, iar apoi s-au grăbit să prindă un meci de tenis. Ultima sticlă a rămas aproape plină”, au spus cei care au fost în restaurant în acel moment.

  SURSA: adevarul.ro

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.