Cristian Sângeorgian este tânărul care și-a pierdut viața în Lacul Ghioroc! Avea doar 28 de ani…

  de Lucian Dănilă | 30 June 2021, 9:19 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  S-a întors recent din Germania, el locuind de o perioadă în orașul Waldkraiburg, din Bavaria, un mic orășel din apropiere de Munchen în care locuiesc mulți arădeni. A crescut în comuna arădeană Covăsânț, iar aseară a fost cu câțiva prieteni la plaja Ghioroc, fără a știi că este ultima sa ieșire cu ei…

  A sărit în lac și cel mai probabil a suferit un șoc termic. Nu a mai ieșit la suprafață, iar prietenii săi au alertat autoritățile sunând la numărul de urgență 112. A fost găsit la o distanță de cinci metri de mal, la o adâncime de 3 metri. Din păcate nu s-a mai putut face nimic. A fost resuscitat, conform procedurilor, dar fără succes… Cristian a părăsit această lume la doar 28 de ani. Trist.

  Este al doilea tânăr care se îneacă în Lacul Ghioroc în ultimele zile, după ce fotbalistul Dănuț Radu a pierit în același mod în urmă cu zece zile…

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.