Cristian Gondor, arădeanul care a ars la Trei Insule, a murit astăzi la Spitalul de Arși. Avea 33 de ani (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 23 februarie 2017, 8:00 PM | Povești despre oameni | Știri Arad | Topic special

  2

  Știri Arad. Clipe cumplite pentru familia tânărului Cristian Gondor, tânărul arădean de 33 de ani care a suferit grave arsuri în urmă cu două săptămâni într-un incendiu la Trei Insule.

  După două săptămâni de suferință la Spitalul de Arși din Capitală, inima lui Cristian a cedat în această dimineață. Imediat după ce a pornit incendiul, Cristian a încercat să-l stingă de unul singur, fără a anunța pompierii. A reușit în cele din urmă să stingă focul, dar urmările au fost catastrofale pentru el. A suferit arsuri pe 25 la sută din suprafața corpului, dar, și mai grav, a fost faptul că a suferit arsuri ale căilor respiratorii, cele care se pare că i-au fost fatale.

  Chiar el a fost cel care a sunat la numărul de urgență 112. Salvarea a ajuns repede, a fost dus la spital în jurul orei 22 a datei de 7 februarie, iar noapte, în jurul orelor 2, a fost transferat la București. Starea lui era gravă.

  Cristian Gondor a fost cumnatul antrenorului echipei UTA II, Cristian Păcurar.

  Pe contul de Facebook al Ancuței, sora lui, au apărut mai multe mesaje de condoleanțe…

  Dumnezeu să-l odihnească în pace!

  Condoleanțe familiei.

  gondor 1

  CITEȘTE ȘI:

  Cristian, un arădean de 33 de ani, în stare gravă după ce i-a ars azi noapte casa de la Trei Insule!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.