Cristian a murit azi noapte într-un teribil accident! Avea doar 30 de ani… Colegul lui e în stare gravă (FOTO-VIDEO)

  de Special Arad | 16 May 2016, 10:06 AM | Regional

  0

  REGIONAL. Grav accident de circulație azi noapte în orașul Bocșa în Caraș Severin soldat cu un bărbat mort și trei răniți. Accidentul s-a petrecut la Bocșa Română în apropiere de gară, pe DN58A, la intrarea în oraș dinspre Timișoara.

  Se pare că din cauza vitezei, șoferul autoturismului, un tânăr de vreo 30 de ani, a pierdut controlul volanului, a lovit un autoturism de pe marginea drumului și a ieșit în decor. Mașina cu numere de Italia, s-a izbit de malul de pământ după care s-a oprit într-un stâlp fiind grav avariată. În mașina care era împrumutată de la un amic, se aflau patru tineri. Șoferul a murit în câteva minute, pasagerul din dreapta a rămas încarcerat și se pare că are ruptură de rinichi și de ficat. Ceilalți doi s-au ales doar cu cucuie și lovituri ce nu le pun viața în pericol, scrie infocs.ro.

  Martorii spun că cei patru veneau de la o pizzerie din oraș și se îndreptau spre o alta de la ieșirea din oraș spre Timișoara. Șoferul lucra în Germania și venise acasă într-o mică vacanță.

  CLICK AICI PENTRU MAI MULTE FOTOGRAFII ȘI VIDEO (atenție, imagini care vă pot afecta emoțional)

  La fața locului au sosit mai multe echipaje ale Ambulanței, SMURD, pompierii militari din Reșița și SVSU Bocsa. Pompierii civili din Bocșa au scos victimele din mașină și au tăiat carcasa autoturismului pentru a scoate o persoană care a rămas încarcerată. În ajutorul lor au sosit pompierii militari din Reșița. Răniții au fost transportați la UPU Reșița unde au intrat pe mâna medicilor. Unul dintre ei are hemoragie internă puternică ce nu răspunde tratamentului medical și a fost băgat în sala de operații.

  Tânărul care a murit se numește Cristian Ienuș și este din Bocșa. Așa cum se poate vedea pe infocs.ro, mai mulți prieteni ai acestuia i-au scris mesaje de condoleanțe.

  Acc-Bocsa-18-ok1

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.