duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Criminalul Iosif Revaj, din județul Arad, condamnat la 25 de ani de închisoare! A ucis în fața bisericii (VIDEO)

  de Special Arad | 11 februarie 2016, 10:46 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Știri Arad. Criminalul din localitatea arădeană Cermei a fost condamnat – sentință definitivă – la 25 de ani de închisoare după ce a ucis-o, cu mai multe lovituri de cuțit, pe concubina sa, care avea un băiat în vârstă de 12 ani.

  Criminalul, în vârstă de 37 de ani, a comis crima în urmă cu un an, la data de 1 februarie 2015.

  Conform relatărilor furnizate presei de către anchetatori imediat după comiterea crimei, vecini și martori la oribilul omor cu premeditare săvârșit aseară de către moldoveanul de etnie ucraineană Iosif Revai asupra concubinei sale cu care avea un copil, criminalul și-a „ticluit” bine fapta. Gelos „compulsiv”, acesta a venit la Biserica Catolică, unde se desfășura un parastas, pentru „a sta de vorbă” cu fosta consoartă, înarmat cu nu mai puțin de trei cuțite!

  După o oră de ceartă chiar în locașul de cult, dat afară din Biserică de preotul care i-a reproșat gălăgia pe care o făcea în timpul slujbei, acesta a ieșit în stradă, forțând-o și pe femeie să îl însoțească. Sub privirile îngrozite ale copilului (în vârstă de 11 ani), Iosif Revai i-a aplicat două lovituri victimei, cu două dintre cele trei cuțite – arme pe care le avea în ambele mâini (cel de-al treilea fiind ascuns „la tureac”). După ce a lăsat-o horcăind, s-a dus la birtul satului și, fără să comande, a luat de la bar o sticlă de votcă pe care a golit-o dintr-o înghițitură, mai apucând să spună tare doar un „am făcut-o” – expresie din care toată lumea a înțeles ce s-a petrecut.

  Polițiștii l-au reținut imediat după acest episod, iar procurorul Codrin Gavra l-a trimis la judecător, după o rundă, nu foarte lungă, de audieri, cu propunere de arestare pentru 30 de zile și o încadrare maximă – 15- 25 de ani după gratii. A primit 25 de ani…

  Mai mult, Iosif Revaj a fost obligat de către Tribunalul Arad să plătească băiatului său daune morale în valoare de 75.000 de euro şi să îi plătească acestuia, lunar, suma de 121 de lei, până la terminarea studiilor. De asemenea, bărbatul trebuie să plătească daune morale şi rudelor fostei sale concubine.

  Bărbatul a atacat sentinţa Tribunalului Arad la Curtea de Apel Timişoara. Judecătorii timişoreni i-au respins apelul ca fiind nefondat, bărbatul în vârstă de 37 de ani rămânând cu sentinţa de 25 de ani de închisoare. Decizia Curţii de Apel Timişoara este definitivă.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.