luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update 2Criminalul din Micălaca care și-a ucis soția lovind-o cu barda, arestat pentru 30 de zile

  de Andreea Daniela B. | 22 martie 2021, 12:24 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Titlu inițial: Crimă în Micălaca! Un bărbat și-a omorât soția aplicându-i o lovitură în cap

  În urmă cu aproximativ două ore a avut loc o crimă în Micălaca. Este vorba despre un bărbat de 58 de ani care și-a lovit mortal soția. Femeia, în vârstă de 52 de ani, a decedat la scurt timp după ce soțul ei i-ar fi aplicat o lovitură în zona capului. Din informațiile pe care le deținem până în acest moment se pare că bărbatul se află în custodia poliției.

  UPDATE – Cadavrul femeii a fost dus pentru a i se face autopsia. Se pare că aceasta ar fi primit numeroase lovituri în cap, care au dus la deces.

  UPDATE 2: 

  Biroul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

  Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus la data de 20.03.2021 punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva unui inculpat, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor si violente în familie, prev.de art.188 al.1 C.p şi art.199 al.1 Cp.

  Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că în dimineaţa zilei de 19.03.2021, pe fondul unor neînţelegeri casnice, o persoană de sex masculin în vârstă de 58 ani, din mun.Arad, i-a aplicat soţiei sale, în vârstă de 52 ani, mai multe lovituri cu barda în zona capului, leziunile suferite provocându-i acesteia decesul.

  Propunerea de arestare preventivă formulată a fost admisă de către Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Tribunalului Arad, fiind emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 20.03.2021.

  Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale şi arestarea preventivă au ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.