Update 4Ucigașul i-a aplicat mamei copilului său două lovituri cu două cuțite diferite, în fața Bisericii, după care „a dat la sec” o sticlă de votcă!

  de Lucian Valeriu | 2 februarie 2015, 1:15 PM | Cermei | Recomandările editorilor | Știri Arad | Video

  2

  Știri Arad. În urmă cu puțin timp, un echipaj SMURD a fost solicitat în localitatea Cermei, unde o femeie de 36 ani a suferit răni grave, fiind înjunghiată în fața Bisericii de către concubinul său, acesta atacând-o chiar la ieșirea din lăcașul de cult.

  În aceste momente nu se știe starea femeii, decât că a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Arad, cu ajutorul unui elicopter SMURD.

  UPDATE 1: Medicii nu au putut sa o salveze pe femeie, aceasta decedând din cauza rănilor suferite.

  UPDATE 2: Revaj Iosif, bărbatul care și-a atacat concubina în fața Bisericii din Cermei, înjunghiind-o cu cuțitul (în urma loviturilor aceasta decedând), a spus procurorilor că doar a dorit să o sperie. Mai mult, el susține că victima l-a atacat.

  UPDATE 3: Criminalul din Cermei susține că doar a vrut să-și sperie concubina. Vezi imaginile VIDEO cu acesta!

  UPDATE 4: Ucigașul i-a aplicat mamei copilului său două lovituri cu două cuțite diferite, în fața Bisericii, după care „a dat la sec” o sticlă de votcă!

  Conform relatărilor furnizate presei de către anchetatori, vecini și martori la oribilul omor cu premeditare săvârșit aseară de către moldoveanul de etnie ucraineană Iosif Revai asupra concubinei sale cu care avea un copil, criminalul și-a „ticluit” bine fapta. Gelos „compulsiv”, acesta a venit la Biserica Catolică, unde se desfășura un parastas, pentru „a sta de vorbă” cu fosta consoartă, înarmat cu nu mai puțin de trei cuțite! După o oră de ceartă chiar în locașul de cult, dat afară din Biserică de preotul care i-a reproșat gălăgia pe care o făcea în timpul slujbei, acesta a ieșit în stradă, forțând-o și pe femeie să îl însoțească. Sub privirile îngrozite ale copilului (în vârstă de 11 ani), Iosif Revai i-a aplicat două lovituri victimei, cu două dintre cele trei cuțite – arme pe care le avea în ambele mâini (cel de-al treilea fiind ascuns „la tureac”). După ce a lăsat-o horcăind, s-a dus la birtul satului și, fără să comande, a luat de la bar o sticlă de votcă pe care a golit-o dintr-o înghițitură, mai apucând să spună tare doar un „am făcut-o” – expresie din care toată lumea a înțeles ce s-a petrecut.
  Polițiștii l-au reținut imediat după acest episod, iar procurorul Codrin Gavra l-a trimis la judecător, după o rundă, nu foarte lungă, de audieri, cu propunere de arestare pentru 30 de zile și o încadrare maximă – 15- 25 de ani după gratii.
  Iosif Revai a fost arestat…

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.