duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Criminalul de la Nădab a încercat să se sinucidă în arestul Poliției! Are șanse minime să scape

  de Special Arad | 11 iulie 2019, 7:36 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Criminalul de la Nădab (care, de fapt, era din Olari), bărbatul în vârstă de 32 de ani, cel care l-a omorat pe fratele soției sale într-un atac violent împins de gelozie, a încercat să se sinucidă astăzi în arestul IPJ Arad. Acesta s-a folosit de o bucată de cearșaf pentru a-și pune capăt zilelor, prin spânzurare. Lasco Modiglian Iosif, fiindcă acesta este numele criminalului, a fost găsit de lucrători din IPJ Arad și transportat de urgență la Spitalulu Județean, însă are șanse minime de supraviețuire.

  Reamintim că în cursul săptămânii trecute au apărut imagini incredibile transmise LIVE pe rețeaua de socializare Facebook. Totul s-a întâmplat în localitatea Nădab, iar imaginile surprind momentul în care un tânăr gelos (Lasco), de etnie rromă, îşi înjunghie fosta iubită, la o petrecere.

  Fosta iubită a tânărului gelos tocmai făcea un „live” pe Facebook. Supărat pe acest lucru, dar și pe faptul că nu îl lasă să își vadă cei doi copii, bărbatul de 32 de ani a plecat spre casa unde se afla aceasta, orbit de furie că a văzut-o dansând cu un alt bărbat.

  Înregistrarea surprinde momentul în care bărbatul intră în casă şi se năpusteşte asupra femeii, care începe să urle de groază. La fel şi cei care participă la petrecere, îngroziţi de scena care se derula în faţa lor, oroare filmată şi transmisă live pe Facebook.

  În aceași înregistrare, fratele acesteia, în vârstă de 22 de ani, a încercat să îl oprească pe agresor, dar a fost înjunghiat în inimă, iar ulterior, la spital, a decedat.

  UPDATE: Criminalul se află la Spitalul Județean Arad, se află în stare stabilă și se pare că are toate șansele să își revină după tenativa eșuată de sinucidere.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.