Update Crimă pe strada Bradului! Un bărbat și-a omorât mama și a încercat să păcălească autoritățile

  de Alin Olteanu | 31 martie 2021, 6:47 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Strada Bradului, Google Street View

  Surse judiciare au confirmat pentru Special Arad că în această dimineață un bărbat de 53 de ani ar fi chemat salvarea ca să anunțe că mama sa, de 74 de ani, a decedat din cauze naturale. Ulterior, părând totul suspect pentru cei ajunși la fața locului, au fost anunțați ofițerii de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Arad, care au început cercetările pe strada Bradului din municipiul Arad și și-au dat seama că bărbatul minte, că nu ar fi vorba de o moarte naturală, ci de o crimă.

  La această oră, acesta este cercetat pentru omor, urmând să fie reținut pentru 24 de ore, iar mâine, mai mult ca sigur, procurorii vor propunere arestul acestuia pentru 30 de zile.

  Mai multe amănunte la această oră nu deținem, ancheta fiind în derulare, bărbatul fiind audiat chiar la această oră de către procurori.

  UPDATE

  Comunicat. Biroul  de  Informare  şi  Relaţii Publice  din  cadrul Parchetului  de  pe  lângă  Tribunalul  Arad   este  împuternicit să  aducă  la  cunoştinţa opiniei  publice  următoarele:

  Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea  inculpatului – în vârstă de 53 ani – cercetat cu privire la comiterea infracţiunii de omor si violente în familie, prev.de art.188 al.1 C.p şi art.199 al.1 Cp.

  Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că:

  În noaptea de 30/31.03.2021, pe fondul unei stări conflictuale, inculpatul, care locuia împreună cu mama sa, în vârstă de 75 ani,   i-a aplicat  acesteia mai multe lovituri cu un corp contondent (un blat de lemn) provocându-i fracturi osoase complexe, iar ca urmare a leziunilor suferite victima a decedat.

  Inculpatul urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă în data de 01.04.2021.

  Facem precizarea că acţiunea penală are ca obiect tragerea la răspundere penală a persoanelor care au săvârşit infracţiuni şi se pune în mişcare când există probe din care rezultă presupunerea rezonabilă în acest sens, iar reţinerea constituie măsură preventivă, activităţi care nu înfrâng  principiul prezumţiei de nevinovăţie de care se bucură persoanele cercetate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.