luni, 15 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Crimă sadică! Și-a înjunghiat soția în gât în fața propriilor copii

  de Special Arad | 1 aprilie 2015, 3:08 PM | Naţional

  0

  Mădălina Bacriș, o mamă în vârstă de doar 29 de ani, din localitatea Olari, comuna Paroscoveni, județul Olt, a fost ucisă cu sânge rece de propriul soț. Bărbatul a înjunghiat-o de mai multe ori în zona abdomenului și a gâtului, sub privirile disperate ale fiilor lor.

  Bănuielile că soția sa l-ar înșela au fost motivul pentru care soțul i-a descis acest sfârșit tragic. Ilie Bacriș, în vârstă de 41 de ani lucra în Anglia de mai bine de 7 ani. Gelozia oarbă apărută pe fondul neîncrederii au generat certuri dese între cei doi soți. Acesta s-a întors în țară în urmă cu câteva zile, deoarece soția intenționa să pună capăt căsniciei lor. Se mutase la părinții ei, împreună cu copii, scrie ziare.com.

  După săvârșirea crimei, tatăl copiilor a pus mâna pe telefon și a sunat la Serviciul de Urgență 112 pentru a-și anunța crima. În urma apelului, o echipă s-a deplasat la locul crimei. Mama victimei, bunica celor doi copii, a fost sunată de unul dintre băieți și anunțată de tragedie.

  Potrivit declarațiilor martorilor, cei doi băieți în vârstă de 9 respectiv 11 ani, au fost găsiți în stare de șoc de către rude. Femeia zăcea într-o baltă de sânge, fără suflare, lângă ea fiind lăsată și arma crimei. Fapta a fost comisă în locuința soțului, martorii presupunând că aceasta se afla acolo pentru a-i lua pe copii, scrie sursa ziare.com.

  Criminalul a fost reținut pentru omor calificat și riscă pedeapsa cu închisoarea pe viață pentru fapta sa.

  „A fost și ea plecată, tot în Anglia. A lăsat copiii cu mama ei și s-a dus după el să-l urmărească, bănuia că și-a găsit pe altcineva acolo. Rudele lui l-au sunat și i-au spus că ea a plecat cu altul, în Italia. Ea s-a întors după o săptămană acasă, pe urma a venit și el și au început să se certe. Stăteau separați, copiii erau la el, că îi luase fratele ei încă de când plecase ea după soț, în Anglia, și ea încerca să-i ia înapoi. El o iubea mult, dar acum zicea că șterge totul cu buretele și se împacă, pe urmă se răzgândea și o acuza că l-a înșelat, o luau de la capăt… Eu am tot stat de vorbă cu ei la primărie, am vorbit și cu poliția… Nu pot să cred ca el a recurs la un asemenea gest, părea un om la locul lui, liniștit, dar nu poți să ști ce e în mintea omului. Din câte am înțeles crima a avut loc acasă la el, ea se dusese probabil după copii”, a spus Dumitru Matei, primarul comunei Parscoveni, pentru ziare.com.

  PS: Crima de la Paroscoveni vine la doar câteva zile după ce tot în județul Olt un tată scăpat de la psihiatrie și-a spânzurat ambele fiice de 9 respectiv 15 ani, după care s-a sinucis.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.