Update 2Crimă în Aradul Nou! Un agent de pază și-a măcelărit soția cu barda

  de Special Arad | 5 septembrie 2014, 7:12 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  4

  Crimă oribilă, pe Strada Ady Endre, în Aradul Nou, pe fondul violenței (așa-zis) domestice, în familia Ivanischi… El – 63 de ani; ea – 57.După o viață petrecută împreună, agentul de pază Dumitru Ivanischi nu a găsit alte argumente pentru a-și re-exersa puterea de convingere decât să pună mâna pe o bardă și să își măcelărească soția… în timp ce aceasta punea murături! Cuplul divorțase în urmă cu 4 ani, dar locuia împreună. Lovitura care a pus capăt vieții femeii a fost într-atât de puternică încât i-a luat scalpul. A făcut-o mișelește, pe la spate…

  UPDATE

  Cei doi au doi copii, Cristian și Cristina, iar ambii spun că de când erau mici tatăl lor era violent. Niciunul nu mai locuia cu părinții. „Nu puteam sta cu el. Stăm cu toții pe chirie”, spune unul dintre copii.

  Criminalul nu era sub influența băuturilor alcoolice, așa cum credeau inițial cei care au fost prezenți la locul abonimabilei crime. Era pur și simplu violent. Înainte cu aproximativ o oră de a recurge la incalificabilul gest, Dumitru Ivanischi a ridicat tonul la fiica lui, Cristina. Ea tocmai pleca de la părinți după ce și-a ajutat mama să pună murături. „A ridicat tonul la mine, dar nu era ceva ce nu am mai văzut. Nu mă așteptam. Apoi, după ce a făcut ce a făcut, m-a sunat dar eu nu am auzit telefonul. L-a sunat pe fratele meu și el mi-a spus ce s-a întâmplat. Este incredibil…”, spune Cristina.

  Dumitru Ivanischi are un trecut de 14 ani ca și cadru militar. Apoi, în ultimii ani a fost agent de pază. Victima, Rodica Neaga, era pensionară.

  criminalul (24)

  UPDATE 2: Dumitru Ivanischi a primit mandat de arestare pentru 30 de zile sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.