Craig Turner s-a sinucis! A fost primul copil al Tinei Turner

  de Special Arad | 5 iulie 2018, 8:36 AM | Monden

  0

  Fiul cel mare al cântăreței americane Tina Turner, Craig Turner, a fost descoperit mort în locuința sa din California, iar autoritățile spun că acesta s-a sinucis prin împușcare, potrivit variety.com.

  Craig Turner lucra la o companie imobiliară din San Fernando Valley, iar tatăl lui biologic era saxofonistul Raymond Hill, însă a fost adoptat de fostul soț al Tinei, Ike Turner. Hill și Ike au fost colegi în trupa Kings Of Rhythm. Tina Turner – pe numele real Anna Mae Bullock – a avut o relație cu Hill pe când lucra ca solistă de backup pentru trupă și l-a născut pe Craig la vârsta de 18 ani. Relația ei cu Hill a fost una de scurtă durată.

  Cântăreața s-a căsătorit cu Ike Turner în 1958 și a adoptat ulterior numele de scenă Tina Turner.

  În viața personală, însă, Tina Turner a fost o femeie abuzată fizic în mod regulat de soț, iar abuzurile l-au afectat și pe Craig. În cele din urmă, Tina l-a părăsit pe Ike, în 1976, iar muzicianul a murit în 2007 din cauza unei supradoze de cocaină.

  Craig Turner mai are un frate vitreg, Ronnie Turner, în vârstă de 57 de ani, care este muzician și în trecut a cântat cu părinții săi. Ike Turner a mai avut doi copii dintr-un mariaj anterior, pe care Tina i-a adoptat și i-a crescut alături de ai săi.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.