duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Craig Turner s-a sinucis! A fost primul copil al Tinei Turner

  de Special Arad | 5 iulie 2018, 8:36 AM | Monden

  0

  Fiul cel mare al cântăreței americane Tina Turner, Craig Turner, a fost descoperit mort în locuința sa din California, iar autoritățile spun că acesta s-a sinucis prin împușcare, potrivit variety.com.

  Craig Turner lucra la o companie imobiliară din San Fernando Valley, iar tatăl lui biologic era saxofonistul Raymond Hill, însă a fost adoptat de fostul soț al Tinei, Ike Turner. Hill și Ike au fost colegi în trupa Kings Of Rhythm. Tina Turner – pe numele real Anna Mae Bullock – a avut o relație cu Hill pe când lucra ca solistă de backup pentru trupă și l-a născut pe Craig la vârsta de 18 ani. Relația ei cu Hill a fost una de scurtă durată.

  Cântăreața s-a căsătorit cu Ike Turner în 1958 și a adoptat ulterior numele de scenă Tina Turner.

  În viața personală, însă, Tina Turner a fost o femeie abuzată fizic în mod regulat de soț, iar abuzurile l-au afectat și pe Craig. În cele din urmă, Tina l-a părăsit pe Ike, în 1976, iar muzicianul a murit în 2007 din cauza unei supradoze de cocaină.

  Craig Turner mai are un frate vitreg, Ronnie Turner, în vârstă de 57 de ani, care este muzician și în trecut a cântat cu părinții săi. Ike Turner a mai avut doi copii dintr-un mariaj anterior, pe care Tina i-a adoptat și i-a crescut alături de ai săi.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.