joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Cozoroace întărite și experiență la bilanțul Poliției. Doar cei de la Moravuri ușoare au lăsat-o… moale după ce-au „legitimat-o” pe șefa Cancelariei Prefectului județului Arad

  de Alin Olteanu | 1 februarie 2018, 12:10 PM | Pamflet | Topic special

  6

  Singurele picioare... din fotografie aparțin Florinei Vasilescu, șefa Cancelariei prefectului Florentina Horgea. Restul... la picioarele din sala de bilanț ne referim, nu se pot observa fiind acoperite, ori de rușine că nu arată chiar așa, ori din cauza... codurilor(foto: Facebook)

  Liniște deplină ieri, în sediul IPJ Arad, cu prilejul Bilanțului instituției. Asta doar până când

  a venit prefecta cu perfecta,

  mai precis doamna prefect, Florentina Horgea, însoțită de o altă doamnă care a pus toată ofițerimea prezentă în stare erectă. Adică, dreaptă de atenție (nu vă gândiți la prostii…). „Cin’ să fie, cin’ să fie?” – era întrebarea din mintea tuturor. Pe rând (dar și pe perechi sau chiar în cor…), fiecare agent, ofițer, comisar, procuror, judecător, șef de la SRI, de la Finanțe, de la Jandarmerie, DIICOT, de la toate celelalte instituții reprezentate acolo – în marea lor majoritate bărbați- se întreba până la chin: „Cine e, dom’le, bunăciunea asta?”.

  Ea… ca o felină care se știe în toate forțele sale depline, plină de sine, conștientă de cum arată –  bine!, și-au zis toți, iar noi nu-i contrazicem. Poate cel mai bine de când s-a inventat această funcție, de „bunăciune a Prefecturii” (ok, oficial, funcția este de șef al Cancelariei Prefectului, dar în acest caz e păcat să pătezi imaginea și imaginația cu o titulatură oficială). Fata, bunăciunea adică, are și marketingu-n sânge: după intrarea de Oscar, calmă, se așează, își ridică un picior peste celălalt (ambele ale ei!, și frumoase de-au aburit „irișii” de sub cozoroacele ținute-n poală, regulamentar, că totul se petrecea în încăpere, unde nu-i regulamentar cu chipiul pe cap).

  „Arăt bine, asta e. Dar, oare ce caut eu aici, la bilanțul ăsta nenorocit? – sună gândurile nerostite dar citite în privirea pierdută în albastrul cu eghileți al sălii pline chiar cu un comandat al IPJ Arad, aflat pe scenă, în fața ei (asta e, unii au noroc în viață!). El comandante, își trage aer în pieptul tot mai zguduit de bătăile inimii, că vrea să-și înceapă cuvântarea… Fără rezultat însă… Inima îi bate tot mai repede…

  Restul celor din sală, așa, mai pe direct, mai pe ascuns, după ce s-a transmis din gură în gura, pe șoptite, că „e Florina Vasilescu, șefa Cancelariei Prefectului, uită-te să vezi ce poze are pe Facebook!”, încep să-și deschidă telefoanele mobile. Neregulamentar, dar, vorba aia, ea a început… Toți sunt pe pagina ei, toți sunt cu ochii ațintiți la ce expune pe „proprietatea ei”, din când în când se mai uită la „originalul” aflat în imediata lor apropiere…, nimeni nu mai ascultă discursul lui Tamaș, nici nu mai încape vorbă să fi auzit vreun bărbat din sală ce le-a transmis ministrul… (până la urmă tot o blondă – zicem noi, că ei ai voie doar să gândească așa ceva). Toți au vise, unii nici nu știu cine e Sigmund Freud și că, din momentul Bilanțului, e „fratele lor mai mare”…

  „Arată bine!” – îi spune un agent colegului său de scaun. „Da, măi, are ce arăta! Dar ce caută în funcția asta?”- mormăie celălalt? „Dar unde scrie că o femeie care arată bine nu are ce căuta lângă prefectă?, modernă și ea, cu tatuaj pe picior” – vine replică politicaly correct. „Da, măi, dar totuși… Fata asta e un atentat la comunicare, că ți se taie vorbele când o vezi”.

  Singurii care par a fi calmi sunt polițiștii de la Moravuri… Experiență, dom’le! Și curaj în luptele cu ispita, fie blondă, fie brunetă… Mai cu chiu, mai cu vai, unul pare a merge și a o întreba pe doamna căreia bikineii aproape îi dădeau pe afară, dacă e într-adevăr cine scrie pe legitimația de serviciu. La răspunsul ei afirmativ, polițistului îi scapă o cruce, nu din sân, ci din mână, dă a lehamite și pleacă, confirmând printr-un semn discret către toți colegii lui: „E șefa șefelor din Prefectura Arad…”

  Până la urmă, credem cu tărie, că prefecta județului, și prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Florentina Horgea, respectiv, Corina Corbaciu, tot la Florina Vasilescu, aflată în rândul doi, în spatele subprefectului Damian,  s-au uitat non-stop. Nu știm dacă s-au uitat cu ciudă, dacă s-o laude, s-o critice, să urle la ea sau să spună „asta e, n-ai ce le face unora…”

  19030453 586186775061337 2483271689741922246 n

  Din ciclul: „Pe Iliescu, în ultimii ani de mandat, trebuia să-l ții să nu-și dea drumul la gură că spunea prostii, pe doamna în cauză, pe Florina… trebuie s-o ții să nu se dezbrace (și) mai tare la întâlnirile oficiale”… urmăriți câteva dintre fotografiile peste care ieri au răsfoit mai toți angajații IPJ Arad, bărbați și femei, ofițeri și simplii agenți, în timpul momentului solemn al bilanțului. Trăiască Facebook, trăiască instituțiile statului român, trăiască bunăciunile! Și bilanțurile, că mai apucăm și noi ne bucurăm de ele. De bunăciuni, că de bilanțuri…

  Aici, fotografia originală:
  27497877 2044686912487208 601696047 n 1

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Ușuratica asta merge la pachet cu Purcica Photoshop, cea pe care Stoeneasca a încercat sa ne-o bage pe gât la inspectoratul școlar judetean.
   PSD, un partid plin de corupti, inculti si femei ușoare. Arată bine femeia, asta e clar, însă confunda funcția deținuta, cu un loc in vitrina in celebrul Red Light Dustrict din Amsterdam.
   Prostituția morala e la ea acasa in sânul PSD! Daddy Dragnea a dat tonul, deci, se poate. La cat mai multe parașute in randul membrilor PSD!
   Bravo! Îndrăznesc sa cred! Sunteti penibili

   +41 voturi
   +1
   -1
  2. Tara arata exact ca si ei! si are locul asigurat de priceperea lor! Realitatea e de necontestat! Marii pshiholgii ai lumii! Extrem de manierati, cultivati, educati, umani, harnici, frumosi, grijulii, onesti, profesionisti, discreti, cu viziune si tinte clare! Elita lumii!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.