Cover „Fancy” după Iggy Azalea cu trupa Kasabian, la BBC Radio 1 Live Lounge

  de Special Arad | 2 septembrie 2014, 7:52 PM | Muzică | Radio

  0

  Kasabian, rockerii care acum se află în topurile muzicale din UK cu piesa „Eez-eh” fac un cover după un fost no. 1 în Billboard. Hitul lui Iggy Azalea, „Fancy” primește tratamentul acustic-rock cu un pic de electronică.

  Kasabian au inclus în varianta lor și un sample din Organ Donor a lui DJ Shadow, iar rezultatul e interesant, solistul Tom Meighan reușind să transforme flowul lui Ziggy în ceva demn de rock ‘n’ roll.

  „Fancy” a stat timp de șapte săptămâni în vârful topului Hot 100 și a fost primul single lansat de rapperița australiană care a reușit să ajungă în această poziție. Piesa a primit critici pozitive, în ciuda gurilor rele care se iau de accentul lui Ziggy sau care spun că nu are nici o treabă cu rap-ul. 

  …Și totuși, Kasabian îi dă clasă „toată ziua”!

  Sursa: Urban.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.