joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  „Cosmin, drum bun prietene…” E dramă la Ineu, Cosmin ne-a părăsit prea tânăr, iar un copil își plânge tatăl (Foto)

  de Lucian Dănilă | 22 iunie 2018, 1:12 PM | Știri Arad

  0

  E dramă la Ineu după tragedia de ieri de la Voivodeni. Cosmin Moț, un bărbat de 40 de ani din Ineu, tatăl unui copil frumos, s-a stins din viață în urma unui accident rutier. O clipă de neatenție, o secundă în care probabil nu a luat cea mai bună decizie, un moment nefericit au lăsat o familie fără cel mai important sprijin: o femeie și-a pierdut soțul lângă care și-a clădit trecutul și își vedea viitorul, iar un copil va crește fără cel care avea zilnic grijă de el…

  Cosmin Moț era un familist convins, era un soț și un tată model și era un mare iubitor de animale. Se poate vedea pe contul său de Facebook dragostea pentru copil, pentru soție și pentru câinii săi. Din păcate pentru familia lui, Cosmin nu mai este, iar dispariția sa a îndoliat o întreagă comunitate.

  mot 1

  Primarul Ineului, Călin Abrudan a postat și el pe contul său de Facebook un mesaj de condoleanțe, soția lui Cosmin, Simona, fiind angajată a Primăriei din Ineu:

  „În urma unui tragic accident de circulație care s-a petrecut astăzi (n.r. ieri) la Voivodeni, s-a stins soțul colegei noastre Simona Moț, ineuanul Moț Cosmin. Din păcate în acestă săptămână, este a doua tragedie care lovește comunitatea ineuană…

  În aceste momente grele, transmitem sincere condoleanțe colegei noastre și familiei.

  Dumnezeu să îl odihnească în pace!”

  Pe rețeaua de socializare menționată au apărut mesajele apropiaților lui Cosmin, care dincolo de a fi soț și tată, era un adevărat prieten pentru cei care l-au cunoscut.

  mot 4

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.