Coronavirusul „alungă” Supermaratonul Arad – Békéscsaba din mai în septembrie

  de Dan Lazăr | 15 martie 2020, 6:55 PM | Coronavirus | Sport | Știri Arad

  0

  A XXIII-a ediție a unui eveniment transfrontalier, Supermaratonul Békéscsaba – Arad – Békéscsaba, întins pe 200 de kilometri, era programat în 23-24 mai 2020, însă organizatorii din cele două orașe au luat decizia de a schimba perioada concursului.

  „Decizia comună a principalilor organizatori ai celor două țări: Datorită coronaviruslui cel de-al 23-lea supermaraton va fi anulat pentru perioada 23-24 mai 2020. Cei care au achitat taxa de participare o pot primi, bineînțeles, înapoi în întregime. Celor care au plătit prin transfer bancar li se vor retruna banii prin aceeași modalitate, iar cei care au plătit cash sunt rugați să contacteze numărul de telefon 06 66 323 623, în timpul săptămânii, între orele 9:00-16:00 și 9:00-16:00”, a anunțat partea maghiară.

  Evenimentul a fost reprogramat pentru mijlocul lunii septembrie.

  Participanții vor concura la: maraton (individual și ștafetă), ciclism – cea mai atractivă probă, cu sute de concurenți – şi role.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.