Coronavirus la Agenția Locală pentru ocuparea Forței de Muncă de la Sebiș

  de Special Arad | 7 octombrie 2020, 12:03 PM | Sebiş | Știri Arad

  0

  Se suspendă activitatea din sucursala AJOFM Sebiș după ce un angajat a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Perioada de 14 zile în care angajații nu vor putea fi găsiți a început ieri, 06.10.2020. Activitatea va fi reluată începând cu 21.10.2020.

  „Începând cu data de 06.10.2020 se suspendă activitatea Punctului de Lucru Sebiș, ca urmare a depistării ca pozitiv în urma testului COVID a unui funcționar public de la acest punct de lucru, pentru o perioadă de 14 zile, respectiv până la data de 20.10.2020 inclusiv. Compartimentul Resurse Umane, Salarizare, Comunicare și Secretariatul Consiliului Consultativ și Serviciul Agenție Locală Arad vor duce la îndeplinire prevederile prezentei decizii”.

  Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, șomerii și angajatorii se pot adresa in această perioadă Agenției Locale Arad la tel: 0257 211791, sau prin e-mail : [email protected]

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.