Cornel Sandu, polițistul anului 2022 în România, reținut pentru luare de mită!

  de - | 27 March 2023, 8:11 PM | Naţional

  0

  Polițistul anului 2022, „lupul de la rutieră”, cum era cunoscut Cornel Ioan Sandu, un agent de circulație din Râșnov, a fost reținut pentru luare de mită în dosarul în care alți trei polițiști de la Rutieră sau Înmatriculări sunt reținuți.

  Procurorii au dezvăluit câteva amănunte în urma continuării cercetărilor în dosarul în care au făcut percheziții duminică dimineața, 26 martie 2023, la polițiști rutieri și ai serviciului de Înmatriculări și Permise Auto. Anchetatorii spun că tocmai cei care trebuiau să pună în aplicare legea luau mită câte 5.000 de lei, dar și alte foloase, între care servicii SPA.

  Între cei care mergeau la saloanele de înfrumusețare, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov se află și cel care a fost declarat „Polițistul anului 2022“, ca urmare a numărului mare de șoferi drogați pe care i-a depistat în trafic.

  Gratis la SPA și sponsorizare pentru echipa de fotbal la care juca fiul său

  Potrivit procurorilor, Cornel Ioan Sandu, poreclit de colegii săi „Lupul de la rutieră”, ar fi intervenit la colegii săi pentru a permite unor camioane să urce la un hotel din Poiana Brașov, deși acestea depășeau greutatea maximă admisă pentru a circula în stațiune și nu dețineau permis de liberă trecere.

  În schimbul ajutorului său, hotelul ar fi făcut un contract de sponsorizare cu clubul de fotbal la care joacă fiul său, iar „Lupul de la rutieră” ar fi beneficiat de ședințe gratuite la SPA, la același hotel.

  Citește mai multe detalii cu click pe adevarul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.