Cornel Indrieș, șef de post în comuna Hălmagiu, s-a stins din viață la doar 53 de ani…

  de Special Arad | 12 October 2021, 2:50 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Cifrele deceselor din ultimele zile în România arată alarmant. Un număr de peste 400 de persoane s-au stins din viață în ultimele 24 de ore din cauza virusului Covid-19. Cornel Indrieș, șeful de post al comunei arădene Hălmagiu, nu se numără printre ei. El, din păcate, probabil va apărea mâine în statistici, aceste statistici reci și atât de triste.

  A fost internat în urmă cu trei zile, la Spitalul Municipal Arad, cu diagnosticul Covid-19, după ce se afla în concediu medical dinainte cu o săptămână, din data de 2 octombrie. Din păcate, polițistul Cornel Indrieș a pierdut lupta cu boala și s-a stins din viață astăzi la ora 12.10, la doar 53 de ani.

  A lăsat în urma sa o soție îndurerată, Claudia, dar și pe fiica Roxana și pe fiul Răzvan, fiu care îi calcă pe urme, el absolvind în urmă cu trei ani Școala de Agenți de Poliție de la Cluj Napoca.

  Să-i fie țărâna ușoară!

  Condoleanțe familiei îndoliate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.