Copil de 9 ani, mort dintr-o joacă! Prietenul lui se zbate între viață și moarte. „Putea să se întâmple oricărui șofer, nu numai lui”

  de - | 6 septembrie 2018, 9:15 AM | Naţional

  0

  (foto: captură video)

  Un băiat de 9 ani a murit, iar prietenul lui a fost grav rănit într-un accident, în judeţul Iaşi. Cei doi copii au fost loviţi de o dubiţă, după ce au ieşit în calea vehiculului, de pe o stradă secundară. Erau aşezaţi pe un skateboard.

  Strada pe care copiii se jucau cu skateboardul este în pantă, iar placa avea viteză mare atunci când a apărut, brusc, în faţa autoutilitarei. Martorii spun că şoferul maşinii nu a avut timp să reacţioneze. Medicii i-au găsit pe cei doi băieţi în viaţă.

  Prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator SMURD Iași: Copilul de 9 ani era în stop cardio-respirator, politraumă, șoc cu multiple fracturi. A răspuns la manevrele de resuscitare efectuate de medicul de pe SMURD și a fost transportat în stare foarte gravă la UPU Sf. Maria cu un prognostic rezervat. Al doilea copil, comatos, cu traumă cranio-cerebrală a fost preluat de către echipajul de la ambulanță și dus în UPU de la Spitalul Profesor Oblu, de asemenea cu prognostic rezervat.

  Cel mai mare dintre băieţi a murit la scurt timp după ce a ajuns la Spital.

  Buta Neculai, tatăl copilului decedat: Și-a luat un copilaș care e prieten și s-a dus la vale cu el, în rest nu știu nimic.

  Martor: Venea la vale în șezut, fiind valea mare, viteză, și a ajuns în fața mașinii.

  Martor: Putea să se întâmple oricărui șofer, nu numai lui.

  sursa: digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.