duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Copac căzut la intersecția dintre străzile Școalei și Brâncoveanu

  de Andrada Bobiș | 4 februarie 2023, 8:06 PM | Știri Arad

  0

  Intensificări ale vântului au fost simțite de arădeni chiar din dimineața zilei de sâmbătă, 4 februarie, mai ales după ora 14:00.

  Numărul de telefon 112 a fost apelat în cursul acestei zile de zeci de arădeni, care au anunțat că în urma rafalelor de vânt, mai mulți copaci au fost smulși din pământ.

  Așa s-a întâmplat și la intersecția străzii Școalei cu Brâncoveanu, acolo unde vântul puternic a smuls din pământ un copac care, din fericire, nu a căzut pe carosabil și nimeni nu a fost rănit. Crengile copacului căzut la pământ a blocat însă circulația pe strada Școalei, iar pompierii din cadrul ISU Arad au intervenit cu promptitudine și au îndepărtat crengile căzute pe carosabil.

  Pompierii arădeni au intervenit în cursul acestei zile în mai multe cazuri, însă potrivit celor spuse unuia dintre ei: „la noapte, probabil, vor fi și mai multe intervenții, deoarece sunt așteptate intensificări ale vântului”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.