duminicã, 25 februarie, 2024

Special Arad Logo

  CONVOCATOR – Societatea Agricolă „Stejarul” Covăsânț

  de - | 10 ianuarie 2024, 7:22 PM | Anunțuri

  0

  Societatea Agricolă ”Stejarul” Covăsânț
  Covăsânț nr. 411, jud.Arad

  CONVOCATOR

  Societatea Agricolă ”Stejarul” Covăsânț prin președinte Fechete Ioan-Florin, convoacă Adunarea Generală a membrilor asociați pentru ziua de duminică 14 ianuarie 2024, ora 16.00, în sala de ședințe a Primăriei Comunei Covăsânț, str. Academician Corneliu Micloși, nr. 23, Covăsânț, cu următoarea ordine de zi:

  1. Alegerea Consiliului de Administrației și a cenzorilor

  2. Alegerea unui nou casier

  3. Adoptarea hotărârii adunării generale privind accesarea și instrumentarea dosarului tehnic aferent cererii de sprijin pentru schema de ajutor de stat aferentă măsurii ”Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor, submăsura Plăți pentru angajamente de silvomediu”

  4. Împuternicirea de către adunarea generală a președintelui asociației în vederea negocierii cu terți a tarifului de administrare a fondului forestier

  5. Diverse

  În cazul în care nu se va întruni cvorumul necesar în data de 14.01.2024, Adunarea Generală se reconvoacă pentru data de 21.01.2024 ora 16.00 în același loc.

  PREȘEDINTE
  Fechete Ioan-Florin

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.