sâmbãtã, 24 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Controale rutiere la autovehiculele de mare tonaj

  de Special Arad | 27 octombrie 2022, 8:48 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Consiliul Județean Arad, în colaborare cu Poliția Rutieră, a realizat încă o acțiune amplă de verificare a tonajului autovehiculelor care circulă pe drumurile județene. În perioada 24-27 octombrie au fost verificate, în zona Neudorf-limită județ Timiș, peste 70 de autovehicule și au fost aplicate 10 sancțiuni pentru depășirea tonajului admis.
  ,,Avem în curs de modernizare, în diferite stadii, 750 de kilometri de drumuri județene din totalul rețelei de 1180. Am muncit, am scris proiecte, am atras fonduri, majoritatea europene, pentru a avea în județul Arad drumuri bune și sigure, dar aceste drumuri trebuie întreținute. Facem aceste controale pentru că ne dorim protejarea investițiilor în drumurile județene, iar nerespectarea restricțiilor de tonaj conduce la o degradare prematură a asfaltului”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.
  Acțiunile de verificare desfășurate de Consiliul Județean, în parteneriat cu Poliția Rutieră, continuă și zilele următoare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.