duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Contractul dintre Retim-Adi Deșeuri ajunge unde îi e locul: pe masa Parchetului și a IPJ Arad!

  de Raluca Medeleanu | 15 iunie 2018, 11:29 AM | Administraţie | Topic special

  4

  După ce Inspectoratul de Poliție Județean Arad l-a anunțat ieri pe Adrian Țolea că va cerceta disfuncționalitățile din contractul semnat între ADI deșeuri și societatea Retim, chiar și un posibil abuz în serviciu, astăzi Prefectura Arad ne-a trimis un comunicat prin care practic pare a-și asuma sesizarea către IPJ a anumitor aspecte din activitatea RETIM și ADI Deșeuri.

  Ce ne spune Prefectura Arad? Că în urma solicitărilor directorului ADI Deșeuri, Arian Țolea, Prefectura Arad nu a rămas impasibilă și a transmis sesizările acestuia către Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad și Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul IPJ Arad pentru luarea măsurilor legale.

  Menționăm că la această oră există, printre altele, suspiciuni asupra modul de atribuire a contractului, semnăturilor de pe anumite documente, ba chiar și suspiciunea unui abuz în serviciu.

  raspuns prefectura adi toleaordonanta ipj adi deseuri retim

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.