Continuă lucrările pentru remedierea avariei la conducta care alimentează cu apă potabilă localitățile Ghioroc, Păuliș, Barațca și Miniș

  de Special Arad | 13 aprilie 2021, 12:23 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Echipele Companiei de Apă Arad continuă și astăzi intervențiile pentru remedierea avariei la conducta DN 600mm care alimentează cu apă potabilă localitățile Ghioroc, Păuliș, Barațca și Miniș. Din cauza complexității lucrării, este nevoie să fie întreruptă furnizarea apei în zonă și astăzi.

  Sunt afectate localitățile: Miniș, Barațca, Păuliș și Ghioroc (zona de la str. Crișan, spre localitatea Păuliș).

  Compania de Apă Arad cere scuze abonaţilor afectaţi pentru disconfortul creat, le mulțumește pentru înțelegere şi îi asigură că echipele de interveţie încearcă să remedieze avaria în cel mai scurt timp.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.