Continuă lucrările la rețeaua de apă potabilă și restricțiile de circulație în Arad

  de Special Arad | 10 May 2022, 9:28 AM | Știri Arad

  0

  (foto: arhivă)

  Începând din această săptămână se instituie restricţii de circulaţie în scopul continuării şi finalizării lucrărilor contractului CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad.

  Lucrările se vor derula etapizat în mai multe zone din Municipiu şi vizează montări de conducte prin săpătură deschisă şi execuţie cămine de vane în intersecţii, necesitând durate mari de menţinere a unor restricţii de circulaţie pe porţiuni scurte de drum.

  În urma şedinţei din data de 05.05.2022, Comisia de Sistematizare a Circulaţiei a avizat favorabil solicitarea Antreprenorului de a executa aceste lucrări în intervalul 09.05.2022 – 30.06.2022, urmând a fi instituite restricţii de circulaţie a vehiculelor pe următoarele străzi:

  •  C. Brătianu, tronson: intersecţie cu Bd. Revoluţiei – intersecţie cu str. Vasile Milea şi cele 2 intersecţii, cu ocolirea zonelor de lucru pe cealaltă bandă de circulaţie pe o lungime de 20 m, respectiv 15 m în intersecţii;

  •  Milea, tronson: intersecţie cu str. I.C. Brătianu – intersecţie cu str. Sabin Drăgoi, cu devierea circulaţiei pe banda opusă de circulaţie, pe o lungime de 25 m;

  •  Sabin Drăgoi, pornire din intersecţia cu str. V. Milea, cu devierea circulaţiei pe banda opusă de circulaţie pe o lungime de 25 m;

  •  Nicolae Titulescu (în dreptul Viaductului), cu devierea circulaţiei pe benzile 1 şi 2 pe o lungime de 40 m;

  •  Calea Radnei, în intersecţia cu str. Mioriţa cu devierea circulaţiei pe banda 2 pe o lungime de 25 m, pe strada Mioriţa cu devierea circulaţiei pe sensul opus pe o lungime de 40 m şi în intersecţia cu strada Imaşului;

  •  Războieni, tronson: intersecţie cu strada Mierlei – intersecţie cu str. Vişinului, cu devierea circulaţiei pe banda opusă pe o lungime de 25 m;

  •  Calea Aurel Vlaicu, în intersecţia cu str. Făt-Frumos, cu devierea circulaţiei pe banda 1 pe o lungime de 25 m.

  Acest contract de lucrări este cel de-al patrulea semnat în cadrul proiectului, la o valoare de 20.106.492,23 LEI şi prevede lucrări de reabilitare a 7,5 km de artere apă potabilă în municipiu.

  CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad face parte din Proiectul Fazarea proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad” cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

  Mai multe informaţii legate de proiect se găsesc aici.

  „Date fiind restricţiile parţiale de circulaţie, recomandăm participanţilor la trafic să opteze pentru rute alternative, dorind totodată să mulţumim pentru înţelegere şi să ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, anunță Compania de Apă Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.