Continental Forum din Arad a concediat aproape jumătate din personalul hotelului. La nivelul lanțului hotelier sunt câteva sute de „reduceri”

  de Alin Olteanu | 14 iulie 2020, 11:09 AM | Știri Arad | Topic special

  2

  Continental, unul dintre cele mai mari lanțuri hoteliere din România, anunță concedieri masive din cauza scăderii rezervărilor din ultima perioadă, generate de pandemia de Covid-19. Radu Enache, proprietarul „Continental”, a anunțat că va concedia 538 de angajați, dar nu va renunța la planurile de investiții, deși încasările au scăzut cu 68% în acest an.
  Omul de afaceri și-a propus să investească în următorii patru ani în jur de 40 de milioane de euro în deschiderea a două hoteluri, la Iași și la Brașov, și în rebranduirea celor patru hoteluri pe care le deține sub  numele Ibis, acestea urmând să fie transformate în My Continental și Forum, scrie profit.ro.
  Gradul de ocupare a hotelurilor deținute de Radu Enache a scăzut în această perioadă la sub 40%, față de 75-80% anul trecut. Totodată, încasările hotelurilor s-au diminuat cu 68%, fiind puternic influențate și de faptul că interioarele restaurantelor continuă să rămână închise. Doar această măsură „neinspirată” luată de Guvern, spune omul de afaceri, l-a costat o scădere a încasărilor cu 30%.
  Pe surse – cât de clasic sună…dar asta e… fiindcă nimeni nu spune oficial ceva- nici Continental Forum din Arad, parte a lanțului hotelier deținut de Radu Enache, nu va fi „ocolit” de concedieri. De fapt, nu a fost ocolit, fiindcă deja aproape jumătate din personalul unității hoteliere a fost concediat.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Sa le fie rusine celor de la Bucuresti, si-au vazut numai interesele!
   Sa va spun clar…
   Au comcediat 80% din angajati!!!
   Mai au 25 de angajati atata si cei care sunt presteaza munci diverse ca slugile…
   Rusine sa va fie Continental.
   Pe langa ca dati angajatilor prajituri mucegaite ai clientilor si gandacii sunt ca la ei acasa aveti pretentii…
   Mars Enache si lasa-ne!!!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.