Consultații stomatologice gratuite în școlile din Nădlac și Chișineu Criș

  de Special Arad | 6 octombrie 2017, 1:44 PM | Chişineu Criş | Nădlac

  0

  În weekendul 14 – 15 octombrie,  elevi din clasele primare din orașele Nădlac și Chișineu Criș vor beneficia de consultații stomatologice gratuite, de un diagnostic cu recomanări pentru tratament, sfaturi de sănătate orală pentru un zâmbet sănătos și mostre gratuite de produse de îngrijire orală.

  Programul, susținut de Societatea Națională de Cruce Roșie din România, cu sprijinul Colgate, va ajunge la Nădlac în data de 14 octombrie, la Grupul Școlar „J. Gregor Tajovski”, și în Chișineu Criș în data de 15 octombrie, la Liceul Teoretic „Mihai Veliciu”.

  Pe lângă consultații stomatologice de rutină, copiii vor avea parte de lecții de igienă orală, oferite de voluntarii Crucii Roșii și desfășurate în prezența părinților.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.