vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Constănțean, prins la Vama Nădlac. Este căutat și în Marea Britanie

  de Special Arad | 15 octombrie 2018, 2:09 PM | Știri Arad

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac II–Csanadpalota au depistat un bărbat, domiciliat pe raza judeţului Constanţa, căutat de autorităţile din Marea Britanie pentru executarea unei pedepse privative de libertate.

   În data de 13.10.2018, orele 17.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, la ieşirea din ţară, s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră, cetăţeanul român C. A., în vârstă de 35 de ani, domiciliat în judeţul Constanţa.

  În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile din Marea Britanie, un mandat european de executare a pedepsei cu închisoare.

  Persoana în cauză a fost predată unui echipaj operativ din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.